lauantaina, elokuuta 19, 2006

Lähtölaskenta

Viikko koulun alkuun, ja meillä stressataan. 5 viikkoa on mennyt niin, ettei kavereita juurikaan ole näkynyt; tahtoo sanoa, että vähäinenkin saksan kielen taito on näivettynyt käytön puutteessa. Neiti Perfektionisti panikoi jo. Toisen paniikki hävisi, kun tekaisin ryijynpohjan hardangerkankaan palasesta vetämällä sopivasti lankoja pois. Neiti Ikiliikkuja istuu vaihteeksi tuntikausia paikoillaan, ja ompelee. Näyttää meditaatiolta.
Ostettiin sellaista koulukamaa, jota voi ostaa etukäteen: kansioita, vihonpäällisiä jne. VIhkoja ei voi ostaa, koska kukin opettaja haluaa kuitenkin juuri tietynlaisia vihkoja - sen jo opimme keväällä. Kirjoja ei voi ostaa, koska emme ole saaneet kirjalistaa etukäteen. Harmi, olisimme voineet lueskella kirjoja etukäteen.. Perfektionisti on TAAS venynyt mittaa: shopattiin kouluvaatteita, koska toukokuussa ostetut ovat auttamatta liian lyhyitä hihoista / lahkeista.

Asiasta kukkaruukkuun: ottaako suomalaisen kirkon patavanhoillisuus joskus pattiin? Saamani viesti ei koske minua, kun en kirkkoon kuulu, mutta välitänpä sen tässä kaikkien lukijoideni tietoon kuitenkin. Nyt olisi tilaisuus vaihtaa kurpat järkeviin kirkollisessa päätöksenteossa.

On vielä kuukausi asettaa ehdokkaita ev.lut. kirkon seurakuntavaaleihin, aika loppuu 15.9. Nyt valittavat luottamushenkilöt vaikuttavat ratkaisevasti seuraavan kirkolliskokouksen
valintaan, ja se tulee varmuudella käsittelemään esimerkiksi naispappien ja
seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia. www.tulkaakaikki.net kertoo lisää.

Kirkon asenteiden esimerkiksi seksuaalivähemmistöihin on muututtava ruohonjuuritasolla,
paikallisseurakunnissa. Nyt on tilaisuus edistää muutosta. Jos ollaan passiivisia, kenttä on vapaa konservatiiveille. Esimerkiksi tällaisille.

3 Comments:

Blogger Elina said...

Enhän mä täältä Mainzista tänään sit mihinkään päässyt, kun meni yliopistolla aikaa. :( Mutta huomenna ajattelin reissata Frankfurtiin joskus puolenpäivän aikaan/jälkeen. Mihin aikaan sulle sopisi treffata ja missä?

3:28 ip.  
Blogger Elina said...

Allspritey, jos tulen klo 13.32 junalla (S 8) niin olen hbf:lla klo 14.13. Onko se ok? Jos tähtäät samaan junaan niin voidaan vaikka sopia taas että treffataan viimeisessä vaunussa. :) Otan sen potkulaudan samalla mukaan, eiköhän se siinä kulje.

S-bahnit eivät vissiin edelleenkään pääse hbf:lta eteenpäin, vai kuinka? Viimeksi siellä ainakin oli jotain tunneliremontteja ja uhkasivat että ne kestävät pitkään.

4:24 ip.  
Blogger Elina said...

Näin toimitaan. :) Eiköhän me viimeistään hbf:n laiturilla törmätä. Mä menen joka tapauksessa vikaan vaunuun kutimeni kanssa.

10:48 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home