sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Että piti vielä tämäkin päivä nähdä

Suomalainen bändi voitti Eurohumpan. Epätodellista. Ensimmäisen ja viimeisen kerran tuhlasin rahaa lähettämällä äänestystekstarin, jotenkin tilanne huvitti ja... *selittelyä* Ilmeisesti niin teki moni muukin sellainen, joka ei normaalisti edes katso koko kisoja.
Seuraavaksi varmaan a) Yle valittaa ettei ole rahaa järkätä kisoja Suomeen b) EUroopan yleisradioliitto haluaa lopettaa kisat, koska aika on ajanut niiden ohi c) paparazzit jahtaavat Lordia saadakseen kuvia ilman maskia...
Laulujen kuunteleminen oli silkkaa kituutusta (lordikin lauloi huonommin itse kilpailussa kuin sen jälkeen ja oli kai jokin mikkiongelmakin), mutta ääntenlaskun seuraaminen oli mielenkiintoista. Tietenkin kaikki äänestivät naapurimaitaan, etenkin köyhät ja pienet kuten Malta, Albania, Armenia.
Ulkoisen shown äimistelyssä jäi monelta huomaamatta, että itse kipale oli ihan tyypillistä eurohumppaa. Tarttuva melootia, sanoitus tyyliin "laulan, siis olen". Olen mää silti mit ällikkä geschlagen. Onneksi olkoon, Lordi. Melkoinen saavutus.

3 Comments:

Anonymous Tassu said...

Ulkosuomalaisen etuja tuokin, pääsee äänestämään omaa maataan. :)

A-kohta on jo toteutunutkin, johan se Yle ennen kisoja sitä kitisi, mutta jos kerta Lordille kerättiin varoja pyrotekniikaankin, niin eiköhän jostain kaiveta viisurahatkin.

Nautitaan nyt silti tästä huumasta hetken aikaa, on se niin ainutlaatuista. Ensi kerralla kaikki on jo toisin. ;)

10:01 ap.  
Blogger Sahrami said...

Ylessähän päätettiin heti aamulla, että rahat kyllä haalitaan kokoon - tuskinpa noita kisoja tarttee seuraavaan 40 vuoteen taas Suomessa järjestää...

11:07 ap.  
Anonymous Anna said...

Täytyy sanoa, etten jäänyt ollenkaan kaipaamaan varsinaisten kisojen katsomista, mutta ääntenlaskenta - se olisi kerrankin ollut nannaa! Onneksi reaaliaikainen raportointi hoitui hauskasti ja pyytämättä useampienkin kaverien välityksellä.

3:54 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home