torstaina, maaliskuuta 30, 2006

Vanhaa roinaa

Havahduin (tyylikkäästi 2 arkipäivää ennen muuttoa) siihen, että mummilta saatu vanha kaappi kenties tarvitsee Museoviraston vientiluvan. Ei se mitenkään merkillinen ole, mutta olisi perin tympeää jos joku yli-innokas tullimies tulkitsisi sen yli satavuotiaaksi jne jne.
No, pikainen soitto virastoon ja ystävällinen sielu kertoi että kai he sen ehtii myöntää, jos tänään käyn täyttämässä paperia. (Netistähän sellaisia EI voi tulostaa. Saati lähettää sähköisesti kera digitaalisessa muodossa olevain kuvain. Se olisi liian helppoa.)
Pilipalikamera on löytynyt (jotain hyötyä tästä pakkaamisestakin siis on?) - vaan kas, patterit ovat loppu.
Eikä meillä ole uusia pattereita.
Kaikki akut ovat lataamatta. En tiedä, missä laturi on, kenties - pakattu.
Onneksi naapurin tyttö on kotona ja lainaa minulle pattereita....
Seuraa kuvausta ja mittausta.
Ja nyt, kohti Helsinskiä. Jatkuu seuraavassa numerossa.

2 Comments:

Anonymous Kafkakoski said...

Äh, Mau, nyt sinoot kyllä ittelles ettiny tään onkelman. Tullissahan pitää tietysti vakuuttaa, että kyseessä on antiikkijäljitelmä, juuri sellainen, jotka ovat muodissa juuri nyt (silmien räpytystä ja pari ujoa hymyä), ostit sen tammikuussa ja olisi tosi ikävää, jos tullin setä nostaisi tästä isommankin haloon.

(Mitenkäs se flunssa? Ootsie jo toipunt?)

8:56 ip.  
Blogger Mari said...

NOniimmutkun - mulla on aina niin kamalan huono tuuri tuollaisissa asioissa. Ja kun rajalla asioivat köriläät muuttofirmasta, enkä minä! Sedät kyörää kamat autolla. Minä lennän...

10:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home