perjantaina, tammikuuta 29, 2010

Supersankarin elämää

Eilen piti käydä asioilla yhdessä Puolison kanssa. Keli oli mitä ihanin - lämpötila nollassa ja kaduilla tiukkaan pakkautunut jääkerros. Lumisohjoa myös. Autotallimme on kellarissa, ja P ajoi auton sieltä suoraan ylös kadulle - minä suljin tallin oven ja lähdin kipittämään luiskaa ylös.

Jalassa oli kengät joilla en ennen ole kävellyt jäällä - ja nytpä tiedän, että ne eivät pidä. Ne olivat aivan helvetillisen liukkaat. No, puolivälissä luiskaa luovutin, tarrauduin puiseen pylvääseen ja huikkasin Puolisolle, että mä en pääse täältä. Tein samalla puolikkaan piruetin ja iskin pääni pylvääseen. Korvaparka jäi pylvään ja kallon (ja silmälasinsangan) väliin.

Voin muuten kertoa, että moinen sattuu käsittämättömän lujaa. Niin lujaa että aloin itkeä. P ajoi auton alas jotta pääsisin siihen, ja onnistuin siinä metrin matkalla liukastumaan vielä kerran niin, että iskin naamani oveen.

Nooh, pankissa kun ilmoittauduin henkilölle A että meillä on sovittu tapaaminen henkilön B kanssa, ihmettelin että miksi tuo täti tuijottaa. Hetken päästä P huomaa, että minulla on em. ovesta tullutta kuraa poskessa.

Mahdoin olla vakuuttava näky. Korva paisuksissa ja punainen, kuraa naamassa, tukka räntäsateen jäljiltä. Upeaa.

Mä muuten todella vihaan talvea.

3 Comments:

Anonymous Anybody said...

Muutaman viime vuoden ilmastonmuutossäässä tuo oli normaali talvi-ilmasto Turussa (=vuoroin loskaa ja vuoroin pakkasta ja sen takia aina liukasta). Nyt kun täällä Turussa on kylmä talvi ja vanhan ajan sisämaan "oikea" normaali talvikeli, jossa pärjää lyhyillä matkoilla ilman nastojakin, niin tuo Turun ilmastonmuutossää onkin siirtynyt sinne Hesseniin. Sic transit ilmasto mundi.

4:59 ip.  
Anonymous Anybody said...

Matkustatko muuten seuraamaan huomista väitöstä?

5:01 ip.  
Blogger Mari said...

Toki olin mukana juhlimassa.

4:04 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home