keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2009

... se iskee takavasemmalta

Meinaan kersan alopecia, joka on ollut hiljaa pidemmän aikaa. Ensin lähti toisesta silmästä puolet ripsistä - tässä vaiheessa en sanonut a-sanaa neidille - mutta nyt löytyi kalju läiskä takaraivolta.

Eikse vois hävitä, kadota ja lakata vaivaamasta? Mä olen vakaasti sitä mieltä, että se EI vahvista, ja koko sanonta "mikä ei tapa, se vahvistaa" on perseestä.

Mää kirjaan näitä tähän blogiin sillä mielellä, että jos joku joskus kaipaa kuvausta siitä, miten usein riesa iskee. niin ehkä tästäkin voi saada jonkun käsitykse. Mä olisin halunnut 4v sitten lukea sellasta. Ainoat mitä löysin oli kuvauksia todella rajuista tapauksista, ja niistä tuli vaan sellanen olo että ei tässä saa valittaa. Vaikka jokaselle se oma tapaus on tärkeä, ja mun neidille se läiskä (joka ei näy pehkon alta) on katkera paikka. (Ripsistä nyt puhumattakaan.)

Tunnisteet:

3 Comments:

Blogger Villasukka said...

Sanonnasta tasan tarkkaan samaa mieltä. Ja nuorelle ulkonäkö on kamalan tärkeä, mulla sentään vaan ollut järkkyhuono iho (mutta ei aknea, eli ei apua lääkäristä) ja sopivasti läskiä koko ikäni. Nykyisin sillä ei enää ole mitään väliä (paitsi kun lääkäri haukkuu, masentaa), mutta silloin aikoinaan se oli maailman kaatava juttu.

3:28 ip.  
Anonymous Minna said...

Tyttärelläni (-99) on sama vaiva, tosin hiljaisena ollut nyt pari vuotta. Aiemmin läiskiä tuli hiuspohjaan ja joka kerta se surun toi mukanaan. Hiukset ovat kuitenkin nii-iin tärkeä juttu tytöille. Tsemppiä! Sposti löytyy blogistani, jos haluat aiheesta jutella.

7:37 ap.  
Blogger Villasukka said...

Soo soo. Ei saa houkutella majacraftin puisilla rullilla. Ei ole rahaa ja töissäkin taas vähän ruttuja.

6:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home