sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Terapiaa


Kun tuntuu siltä, että ikinä ei saa kaikkea muuttoon liittyvää hoidettua kunnolla saati ajoissa; kun maailma on epäoikeudenmukainen, väkivaltainen ja paha paikka; kun talvi vain jatkuu; kaivaudun pehmoisten lankakerien keskelle ja aloitan uuden työn. Aivan: en tee valmiiksi vanjoha, nehän olisivat tylsiä... uuden aloittamisessa on aina selittämätöntä viehätystä.
Toim.huom: tämä pipo tuli jopa ommeltua kasaan. Sitä on käytetty muutaman kerran. Novita Nalle-lanka teki taas saman tempun kuin ennenkin - löpsähti ja venyi muodottomaksi. Yh.
Viime aikoina on tullut aloitettua kolmionmallinen pitsihuivi: lanka alpakkaa, malli omasta päästä. Se lähtee lahjaksi jos saan sen ajoissa valmiiksi. Aloitin - ja tein jopa valmiiksi! - 3 rannekkeet. (No ok - yksissä roikkuu vielä kasa päättelemättömiä langanpätkiä.) Tomin alpakkasormikkaat ovat edelleen melkein-valmiit - puuttuu noin tunnin työ...

Keltainen pipo: kesken.

Olen kyllä jo alkanut suunnitella tätä siitä vihreästä alpakasta, jota minulla on luullakseni tarpeeksi. Luullakseni ohje ei ikuisesti ole tuon linkin takana saatavissa, mutta hakukone varmasit löytää kuvan hakusanoilla (Interweave Knits) Sunrise Circle Jacket.

Kun Mika käy meillä, leivotaan jotain hyvää. Mitenköhän saisin sen raahattua Saksaan myös? Eihän sillä ole edes passia... Pitäisi ehkä hankkia sille joku vaimoke, joka sitten toisi sen meille Frankfurtiin. Sinkkunaiset huom! Tarjolla leivontataitoinen, puutöitä harrastava koodiapina, tiedustelut tämän blogin kautta.

2 Comments:

Blogger Elina said...

Mahtavaa! Minä taas muutan kahden viikon päästä Mainziin, eli 20-30 minuutin junamatkan päähän Frankfurtista. Jos on kiinnostusta pistää jossain vaiheessa vaikka neuletapaamista pystyyn, niin otahan yhteyttä. :)

4:27 ip.  
Blogger Elina said...

Kiitos vinkistä, en ollutkaan tutustunut tuohon sivustoon! Hyvältä näytti nopeasti vilkaistuna, täytyykin kohta selailla tarkemmin.

Laitoin sulle meilillä mun spostiosoitteen, niin voidaan ottaa yhteyttä puolin ja toisin jahka olemme molemmat kohdemaassa. Uskallanko udella, että milloin muuttonne siis tarkkaan ottaen tapahtuu? Ettei vaan oltais sattumalta samassa koneessa? :)

9:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home