maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

mennään bussilla - taas

Tänään odottelin bussia jonka piti ehkä tulla lakost ahuolimatta... No ei se tullut. Seuraava tuli, mutta se oli melkein täynnä ja pysäkillä 32 ihmistä (laskin.) Kolmanteen bussiin jo pääsin. Siinä vaiheessa olin ollut työmatkalla 50 minuuttia, ja edennyt kävellen 1,5 km. Kylmä oli.

Kotimatka meni suunnilleen samaa rataa.

Iltapäivällä uudelleen toiseen paikkaan, ja perillä kollega huomautti että housuiss aon "jotakin"... Ah. Purukumia. Villakankaisissa tummansinisissä housuissani on polvitaipeen molemmin puolin liiskiintynyttä purukumia. Se niistä siisteistä työhousuista sitten.

Jos joku kuvittelee tietävänsä, millä villasta saa kankaaseen hyvin hieroutuneen purukumin pois, vinkkejä vastaanotetaan. Tosin en ole koskaan harrastanut tahranpoistoa enkä usko että nytkään ryhdyn siihen - mutta vinkit voivat olla hauskoja. Ja kiitos sille pikku vitsiniekalle, joka on liimannut xylitoljenkkinsä busisn istuimen reunaan.

10 kirjalaatikkoa on pakattu.

2 Comments:

Anonymous irja said...

Housut pakastimeen ja jäätynyt purkka sitten vain murustellaan pois. Itse en ole kokeillut, mutta sinuna kokeilisin.
Tää on varmaan näitä niksipirkan jippoja...

10:02 ip.  
Blogger päivi said...

Tuota pakastamista mäkin ajattelin ehdottaa. Toimii oikein hyvin, varsinkin villalankaaseen. on testattu useaan otteeseen. Anna olla pakastimessa ihan reilusti 4 tuntia tai enemmän.

10:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home