keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

kuvittamaton postaus

Edelleenkään en laita tänne kuvia, sillä olen ihan ryytynyt pokkarikameraani ja uutta ei tipu vielä vähään aikaan. Joudutte siis kärsimään pelkästä tekstistä (onko se sitten isompi paha muka?) - kuvia tulee joskus. Ehkä.

Pari päivää sitten askartelimme Puolison kanssa vastuuvakuutuksen itsellemme. Se on pakollinen (vuokrasopimuksessa mainitaan) - joitakin kymppejä vuodessa. Korvaa toisille aiheutuneet vahingot 50 miljoonaan euroon asti. Hmph. En ole koskaan uneksinutkaan tekeväni niin kallista tuhoa!

Eilen yritin tilata sähköä, kaasua ja vettä tulevaan kotiimme. Kas, tämä kun on syytä tehdä 2 viikkoa ennen aiottua käyttöpäivää. Mainova tarjoaa asiallisesti nettilomaketta moisen tilauksen tekoon. Uusille käyttäjille on tarjolla jopa opetusvideo nettilomakkeen täytöstä. Ikävä vain, että tilatessa pitää tietää mittarilukemat.
En voi lukea mittareita täältä käsin.
Tietenkin joku saattaisi ihmetellä, että jos edell. asukas muuttaa pois vaikka 14. päivä ja seuraava sisään 15. päivä, mutta mittarilukemat ilmoitetaan 2 viikkoa etukäteen, kuka maksaa laskut 1. - 14. päivä... mutta tässä tapauksessa asunto on tyhjillään tuon ajan.

Tänään vuorossa on mysteerio "saanko tilattua inttternetin kotiimme". Luvassa on huomattavaa huononnusta nykytilanteeseen, ilmeisesti siellä ei luoteta tiedon valtateihin vaan tarvotaan pitkin kinttupolkuja. Voih. Pitääkö tässä opetella ihan menemään ulos talosta?